ATİK

English French German Russian

33. Olağan Mali Genel Kurul Toplantı Sonucu

Değerli Üyelerimiz,

14 Şubat 2016 Pazar günü, kulübümüzde yaptığımız “ 33üncü Olağan Genel Kurul” toplantımızı 72üyemizin katılımı ile sevgi ve saygı çerçevesinde ATİK’ e yakışır şekilde gerçekleştirdik.

Genel Kurulumuza katılan üyelerimize; geçen bir yıllık hizmet sürecimiz içerisinde yaptığımız tüm spor ve sosyal aktivitelerimizi, yeniden yapılanma, onarım-yenileme ve ATİK-SEM ile ilgili çalışmalarımızı, Atik portal ile çağa ayak uydurduğumuzu, yatırımlarımızı, mali detaylarımızı, hukuki konularımızı geniş bir şekilde anlattık.

Önümüzdeki dönemde üye sayısı ve kullanımın arttırılması ile ATİK’ in marka değerini daha yukarılara taşımak için çalışmalarımız aynı hızla devam edecektir.

ATİK-SEM’ in sportif başarılarını arttırarak mali durumu en iyi düzeye getirmek öncelikli hedeflerimizin içinde olacaktır.

Genel Kurulumuz, 2016 yılı için;

Yeni üye tesis katılım bedeli taban ücreti 3.000,00 TL (sekiz taksit),

2016 yıllık üye aidat bedelini de 1,000,00 TL olarak belirlenmiştir.

2016 yılı aidat ödentinizi, Şubat 2016’dan başlamak üzere 5 eşit taksitte (Şubat 2016, Mart 2016, Nisan 2016, Mayıs 2016, Haziran 2016 - 200 TLx5=1000 TL olmak üzere) size gönderdiğimiz “kredi kartı otomatik ödeme talimatını doldurarak (daha önce ödeme talimatı veren üyelerimiz hariç) mail veya faks yoluyla ya da elden kulübümüze ulaştırarak yapabileceğiniz gibi, aşağıda belirtilen banka hesaplarına ya da nakit olarak ödeyebilirsiniz.

Üye aidat bedeli için aylık gecikme faizinin “kanuni faiz oranı” temel alınarak uygulanması kararlaştırılmıştır.

33üncü Olağan Genel Kurul’umuzda, yapmış olduğunuz olumlu-olumsuz eleştirileri önemsediğimizi, çalışmalarımızda bunları dikkate alacağımızı belirtir; Yönetim Kurulumuza gösterdiğiniz güven ve desteğinize teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Adnan Fuat SELEKLER
Yönetim Kurulu Adına
Başkan

Kredi kartı talimatı için tıklayınız...

Banka Iban Numaralarımız:
1- Denizbank / Konyaaltı Şubesi(4860)             TR63 0013 4000 0045 0095 9000 01
2- Garanti Bankası / Konyaaltı Şubesi(412)      TR77 0006 2000 4120 0001 2989 18
3- İşbankası / Antalya Şubesi(6200)                   TR98 0006 4000 0016 2002 0533 62

Atik haber grubuna üye olmak ister misiniz ?

Sorunuzu iletin...

Bugün81